Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fladdermusfåtölj Brun B70xD75xH95cm

2495 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Fladdermusfåtölj Brun B70xD75xH95cm.
Fladdermusfåtöljen även kallad Fjärilsfåtölj är en tidlös. designklassiker! Kryssade ben i svartlackat järn och sits i äkta skinn. Läcker designfåtölj som håller i längden. 
Material: Skinn och svart metall.
Monterad.

Fladdermusfåtöljen, även känd som Fjärilsfåtölj, är en tidlös designklassiker som har charmat generationer. Med sina karakteristiska kryssade ben i svartlackat järn och sits i äkta skinn är detta en läcker designfåtölj som har stått testet av tid.

Den eleganta brunfärgade Fladdermusfåtöljen är en perfekt kombination av stil och komfort. Med sina generösa dimensioner på B70 x D75 x H95 cm erbjuder den en rymlig och bekväm sittplats. Den är tillverkad av äkta skinn och svart metall, vilket ger den en autentisk känsla och en robust konstruktion.

Fåtöljen är redo att användas direkt eftersom den levereras monterad. Den brunfärgade skinnklädseln ger den en elegant och tidlös estetik som passar väl in i olika inredningsstilar.

Njut av den bekväma sittupplevelsen och den tidlösa designen med denna klassiska Fladdermusfåtölj, som kommer att bli ett elegant och praktiskt tillskott till ditt hem.Artikelnummer:
RE-NDP-69-02

Möbler
Övrigt