Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fåtölj Ålborg Svart/Grå

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Fåtölj Ålborg Svart/Grå. 
Höjd/Bredd/Djup  109/77/79cm.
Sitthöjd 49cm.

Sittdjup 51cm
Linnetyg: Svart/Grå.
Ben: Svartlackat trä.

Bekväm stoppad fåtölj i klassisk form med hög rygg, tjockt vadderat säte. Linnetyg i svart/grå och svartlackerade träben. Ben monteras på fåtöljen.

Fåtölj Ålborg Svart/Grå är en hyllning till tidlös enkelhet och mångsidighet. Med sina generösa mått (Höjd/Bredd/Djup: 109/77/79 cm) och svart/grå linnetyg är denna fåtölj en elegant och funktionell tillägg till ditt hem.

De svartlackade träbenen ger en elegant kontrast mot den svart/grå färgen och ger fåtöljen en modern touch. Dess raka, rena linjer skapar en minimalistisk och elegant estetik.

Fåtöljen har en hög rygg och en djup sittyta (Sitthöjd: 49 cm, Sittdjup: 51 cm) som lovar komfort och avkoppling. Armstöden är bekväma och praktiska, vilket gör den perfekt för både vila och underhållning.

Ålborg Svart/Grå fåtöljens design är enkel och tidlös. Dess mångsidiga färg gör det lätt att matcha med olika inredningsstilar. Det här är inte bara en möbel; det är en funktionell konstverk som smälter in med stil.

Monteringen är enkel, och snart kommer du att njuta av komforten och skönheten i din Ålborg Svart/Grå fåtölj. Oavsett om det är för avkoppling eller arbete kommer denna fåtölj att vara en tillförlitlig del av ditt hem.Artikelnummer:
DO-8200-DG-01

Möbler
Övrigt