Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Röset it 55x40x80cm

1850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Röset Vit.
Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 17 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Dyk in i elegansen med sängbordet Röset - en möbel som förenar smart design med praktisk förvaring på ett unikt sätt. Med generösa proportioner (Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm) tar Röset inte bara rollen som ett sängbord, det blir en central del av din inredning som utstrålar stil och funktionalitet.

Röset presenterar en intelligent layout med en översta låda och en nedre dörr, båda smyckade med förtjusande silversvarta handtag som är som små konstverk på den rena vita ytan. Den nätta sockeln nedtill, med en diskret uppskärning, förhöjer inte bara stabiliteten utan skapar också en subtil och elegant touch.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, kombinerar Röset hållbarhet med tidlös skönhet. Dess popularitet som ett av våra mest omtyckta sängbord i vitt vittnar om dess allmänna tilltalande design. 

Färdigmonterad i kartong för att göra din inredningsupplevelse smidig och problemfri, är Röset redo att bli en nyckelkomponent i ditt sovrum. Vid köp av två sängbord erbjuds en anpassning av dörrhängning för att passa dina önskemål. Ge ditt utrymme en känsla av elegans och ordning med sängbordet Röset.Artikelnummer:
CP02-80-V-44

Möbler
Övrigt