Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Moga metallben 132x45x61cm

4450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Indisk TV bänk i massivt shesamträ, tre lådor och tre öppna fack.  Ben och handtag i svart metall. 
Bredd 132x Djup 45x Höjd 61cm.
Vikr 39 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.
Fack Bredd = 38,5cm   Höjd = 14,1cm.

För det moderna hemmet som omfamnar både funktionalitet och skönhet, är vår TV-bänk Moga med metallben den perfekta möbeln. Denna indiska TV-bänk i massivt shesamträ är en harmonisk förening av skandinavisk design och exotisk skönhet, skapad för att berika din inredning.

TV-bänk Moga har en unik design med tre öppna fack upptill och tre rymliga lådor under dem. Denna kombination ger dig gott om utrymme för att organisera din mediautrustning, böcker och dekorationer på ett elegant sätt. Handtagen och benen i svart metall ger en modern kontrast till den varma bruna färgen i shesamträet.

Det som verkligen sticker ut är de V-formade benen i svartlackerad metall. Dessa ben ger bänken en luftig och svävande känsla samtidigt som de är stadiga och pålitliga. De når golvet i ändarna och är fästa med plattor på undersidan av TV-bänken, vilket ger en intressant och futuristisk estetik.

Med måtten 132 cm i bredd, 45 cm i djup och 61 cm i höjd är TV-bänk Moga kompakt och passar smidigt in i olika utrymmen. Dess vikt på 39 kg garanterar stabilitet och hållbarhet.

Det bästa av allt är att TV-bänk Moga levereras färdigmonterad i kartong, endast ben monteras, vilket gör monteringen enkel och smidig. Du kan snabbt njuta av fördelarna med denna unika möbel i ditt hem.

Med sitt moderna utseende och intressanta möte av designelement är TV-bänk Moga ett utmärkt val för dem som söker något unikt och stilfullt. Det är inte bara en TV-bänk, det är en konstnärlig möbel som kommer att vara en samtalspunkt och en fördel för din inredning. Skapa en modern och funktionell atmosfär i ditt hem med TV-bänk Moga.Artikelnummer:
NAC-CON-531-WA-10

Möbler
Övrigt