Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk / TV bänk Chakou Blå 160x45x70cm

6150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skänk / TV-bänk Blå med fyra dörrar och tre lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 160x Djup 45x Höjd 70cm.
Vikt 39 kg.

Material: Trä. 
Färg: Blå.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, dekorativt runt asiatiskt bronsbeslag med nyckelsprint för låsning av dörrarna och utvändiga gångjärn. Patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish. 

Chakou skänk/TV-bänk är ett mästerverk i livlig blå färg som utstrålar en känsla av harmoni och modern funktionalitet. Med fyra dörrar och tre lådor erbjuder detta möbelstycke gott om förvaringsutrymme samtidigt som det lyfter din inredning till nya höjder.

Varje dörrpar är smyckat med dekorativa bronsbeslag i asiatisk stil som ger dem en konstnärlig touch och en unik karaktär. Nyckelsprintarna för låsning av dörrarna ger en autentisk asiatisk känsla.

Skänken står på ben och har synliga utvändiga gångjärn som lägger till extra charm och elegans. De patinerade kanterna på möbeln ger den en tidlös atmosfär och gör den till en iögonfallande inredningsdetalj.

Chakou skänk/TV-bänk är tillverkad av högkvalitativt trä och är handtillverkad med noggrannhet. Den blå färgen ger den ett friskt och unikt utseende som kommer att bli en färgglad höjdpunkt i din inredning.

Med sina dimensioner på 160 cm i bredd, 45 cm i djup och 70 cm i höjd är detta möbelstycke perfekt som både en TV-bänk och en skänk för att organisera och visa upp dina ägodelar. Dessutom levereras den färdigmonterad i en kartong, så du kan snabbt och enkelt njuta av dess skönhet utan krångel med montering. Chakou skänk/TV-bänk är en harmonisk blå pärla som kommer att förgylla ditt hem.Artikelnummer:
AB-TV019-B-08

Möbler
Övrigt