Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Regal metall B90xD40xH195cm

9950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Regal metall B90xD40xH195cm.
Vitrinskåp industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Hyllplan i plåt innanför dörrarna. Fyra dörrar, klarglas i dörrarna och på sidorna för bra exponering av dina saker.
Tvådelad.
Vikt överdel 62kg underdel 60kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Vitrinskåpet Regal är den perfekta möbeln för dig som vill visa upp dina saker på ett snyggt och eget sätt. Detta industriella skåp är tillverkat i metall och har en höjd på hela 195cm, vilket ger gott om plats för dina favoritprylar.

Med fyra dörrar i klarglas, samt glas på både sidorna är Regal en möbel som bjuder på bra exponering. Detta skåp passar perfekt i ett hem där man vill kombinera funktionalitet med en modern industriell inredningsstil.

Vitrinskåpet Regal består av två delar, en över- och underdel, som båda är tunga och stabila. Skåpet väger 62kg i överdelen och 60kg i underdelen. Således kan man vara säker på att skåpet står stadigt och säkert på plats.

Regal har hyllplan i plåt bakom dörrarna och utvändiga gångjärn och låsbeslag som ger en extra industriell touch till skåpet. Möbeln är tillverkad i metall och har en bredd på 90cm, djup på 40cm och en höjd på 195cm.

Vitrinskåpet Regal är en möbel som är monterad och förpackad i kartong vid leverans, vilket gör det enkelt att transportera och installera på önskad plats. För att komplettera stilen kan du också köpa det matchande smalare skåpet som heter Stance.

Sammanfattningsvis är vitrinskåpet Regal ett utmärkt val för den som vill ha en funktionell och robust möbel i industriell stil. Skåpet ger dig gott om utrymme för att visa upp dina saker samtidigt som det adderar en modern och industriell touch till ditt hem.Artikelnummer:
RE-CI-02

Möbler
Övrigt