Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Mark metall B70xD40xH90cm

4200 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Mark metall B70xD40xH90cm.
Litet vitrinskåp industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Tre hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Två dörrar, klarglas.
Vikt 42kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Det här lilla vitrinskåpet, Mark, är den perfekta möbeln för dig som vill ge ditt hem en touch av industriell stil samtidigt som du visar upp dina finaste prydnadsföremål. Tillverkad helt i metall med utvändiga gångjärn och låsbeslag ger Mark en robust känsla som passar bra i en modern inredning.

Med sina två dörrar av klarglas kan du enkelt visa upp dina favoritprylar för dina gäster eller familjemedlemmar. Inuti skåpet finns det hyllplan i plåt som ger dig möjlighet att organisera och ordna dina prydnadsföremål på ett snyggt sätt.

Med måtten 70 cm i bredd, 40 cm i djup och 90 cm i höjd så är detta vitrinskåp perfekt för mindre utrymmen eller som en extra möbel i vardagsrummet eller köket. Trots sin mindre storlek har skåpet en imponerande vikt på 42 kg vilket gör det till en stadig möbel som kommer att stå stabilt på sin plats.

Mark levereras färdigmonterad och förpackad i en kartong vilket gör det enkelt att placera skåpet i ditt hem direkt efter leverans. Så om du letar efter en möbel som kombinerar industriell stil med funktionellt användande och ger dig möjligheten att visa upp dina finaste prydnadsföremål, då är Mark vitrinskåp den perfekta möbeln för dig.Artikelnummer:
RE-CI-01-03

Möbler
Övrigt