Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Chasm metall B122xD40xH97cm

5450 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Chasm metall B122xD40xH97cm.
Lägre vitrinskåp industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Tre hyllplan i plåt innanför dörrarna. 
Tre dörrar, klarglas.
Vikt 73kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Vitrinskåp Chasm är en imponerande möbel som passar utmärkt i en modern och industriell inredning. Med en höjd på 97cm och en bredd på 122cm är det perfekt som ett lägre vitrinskåp för förvaring och för att visa upp dina finaste prydnadsföremål, samlingar eller glas. Skåpet har tre dörrar med klarglas som öppnas med utvändiga gångjärn och låsbeslag. De ger en öppen och luftig känsla samtidigt som det skyddar dina föremål från damm och smuts.

Vitrinskåpet är tillverkat i robust metall som ger en stabil och tålig konstruktion. Tre hyllplan i plåt erbjuder gott om utrymme för förvaring av föremål i olika storlekar. Oavsett om du behöver lagra böcker, porslin eller några dekorativa föremål, är detta vitrinskåp en utmärkt lösning för att organisera dina tillhörigheter.

Chasm väger 73 kg och levereras monterad och förpackad i en kartong. Detta gör det enkelt att transportera och installera i ditt hem. Skåpet har en distinkt industriell stil som gör det till en utmärkt möbel för ett modernt och urbant hem. Du kan lätt kombinera det med andra möbler i samma stil eller med mer traditionella inredningsstilar för en personlig och unik touch.

Vitrinskåp Chasm är en investering i både stil och funktionalitet. Det är en utmärkt möbel för att visa upp dina finaste föremål och samtidigt skydda dem från damm och smuts. Dess robusta konstruktion och stilrena design gör det till en tidlös möbel som kommer att pryda ditt hem under många år framöver.Artikelnummer:
RE-CI-05

Möbler
Övrigt