Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Pitch metall B100xD50xH60cm

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

TV bänk Pitch metall B100xD50xH60cm.
TV-bänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Två dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 37kg.
Monterad och förpackad i kartong.

TV-bänken Pitch passar ofta in i det mindre vardagsrummet, och möbeln ger samtidigt ditt hem en industriell känsla. Tillverkad i metall med utvändiga gångjärn och låsbeslag ger denna tv-bänk en robust och tufft uttryck i rummet. Pitch har två dörrar med ett unikt metallnät på den övre delen av dörrarna och en plåtbeklädnad på den nedre delen, vilket skapar en spännande kontrast.

Inuti tv-bänken finns det gott om plats för dina mediaprylar, med hyllplan i plåt bakom dörrarna. Du kan enkelt förvara din dvd-spelare, spelkonsol och andra tekniska prylar på en och samma plats. Pitch är den perfekta tv bänken för att hålla ditt vardagsrum ordnat och snyggt, samtidigt som du får in den industriella stilen i rummet.

Med en storlek på B100xD50xH60cm är tv-bänken Pitch en idealisk passform för många hem, och tack vare sin vikt på 37kg är den lätt att flytta och placera där du vill ha den. Pitch är också monterad och förpackad i kartong, vilket gör det superenkelt för dig att få hem den och börja använda den direkt.

Så om du vill lägga till en trendig och tuff industriell touch till ditt hem, är tv-bänken Pitch det perfekta valet för dig. Ge dina tekniska prylar en plats att bo på och förnya din inredning med denna snygga industrimöbel!Artikelnummer:
RE-NDP-197-A-100-50-60-03

Möbler
Övrigt