Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Locker metall B180xD50xH60cm

5150 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

TV bänk Locker metall B180xD50xH60cm.
Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Fyra dörrar, metallnät på mittendörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 67kg.
Monterad och förpackad i kartong.

TV-bänk Locker kan bli den perfekta möbeln för dig som vill få in en industriell känsla i ditt vardagsrum. Bänken har fyra dörrar, metallnät på de två mittendörrarna och plåtbeklädnad på de två yttre dörrarna. Detta ger möbeln en unik och intressant design som sticker ut. Hyllplan i plåt innanför dörrarna ger gott om utrymme för förvaring av dina TV-tillbehör som DVD-skivor, digitalbox och fjärrkontroller.

Locker bänken är tillverkad i metall och har utvändiga gångjärn och låsbeslag. Den är robust vilket gör den perfekt för tunga TV-apparater och andra elektroniska enheter. Med en längd på 180cm  är Locker den största TV-bänken i industriell stil vi erbjuder, och den passar ofta perfekt in i det större vardasrummet! 

Om du letar efter en imponerande möbel som sticker ut och ger ditt vardagsrum en industriell touch så är Locker TV-bänk i metall värd att titta på. Bänken kommer färdigmonterad och förpackad i en kartong klar att ställas upp och användas direkt. Ge ditt hem en ny nivå av stil med Locker TV-bänk i metall.Artikelnummer:
RE-NDP-197-D-03

Möbler
Övrigt