Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Focus metall B50xD40xH195cm

5750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Skåp Focus metall B50xD40xH195cm.
Stabilt plåtskåp industriell stil tillverkad i metall, utvändiga gångjärn och låsbeslag. Två dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. Sex hyllplan i plåt innanför dörrarna. 
Tvådelad.
Vikt överdel 32kg underdel 29kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Få den ultimata industriella känslan i ditt hem eller kontor med Focus - det robusta plåtskåpet som inte bara är en tilltalande möbel utan också en praktisk lösning för förvaring. Med sina mått på B50xD40xH195cm och tillverkat i metall, är Focus en stabil möbel som kommer att hålla länge.

Focus har utvändiga gångjärn och låsbeslag som ger en äkta industriell känsla. De två dörrarna har en kombination av metallnät på den övre delen av dörrarna och en plåtbeklädnad på de två nedre delarna av dörrarna, vilket ger en snygg design och möjlighet att skönja dina favoritföremål.

Inuti Focus finns sex hyllplan i plåt som ger en generös lagringskapacitet för att rymma allt från böcker till elektronik och andra viktiga dokument. 

Med en vikt på 32 kg för överdelen och 29 kg för underdelen är Focus en stabil möbel som kommer att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver. Möbeln levereras monterad och förpackad i kartong för din bekvämlighet.

Så om du vill ha en praktisk och snygg lösning för förvaring som samtidigt ger en känsla av industriell stil, är Focus det perfekta valet för dig. Låt den här imponerande möbeln bli en del av ditt hem eller kontor, kanske kommer detta plåtskåp ta din inredning till nästa nivå!Artikelnummer:
RE-CI-04-PAN

Möbler
Övrigt