Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Bounce metall B90xD40xH195cm

9950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Skåp Bounce metall B90xD40xH195cm.
Stabilt stort plåtskåp industriell stil tillverkad i metall, utvändiga gångjärn och låsbeslag. Fyra dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. 
Sex hyllplan i plåt innanför dörrarna. 
Vikt överdel 49kg underdel 45kg.
Monterad och förpackad i kartong. Tvådelad över och underdel.

Få en imponerande och robust möbel i ditt hem eller på kontoret med Bounce, det stora plåtskåpet som kombinerar industriell stil med praktisk förvaring. Tillverkat i metall, har Bounce en imponerande storlek på B90xD40xH195cm, som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet.

Bounce har fyra dörrar med en kombination av metallnät på den övre delen av dörrarna och plåtbeklädnad på de två nedre delarna av dörrarna, vilket ger en snygg och modern industriell känsla. Skåpet kan matchas med det smalare skåpet i samma stil som heter Focus. Inuti Bounce finns sex hyllplan i plåt som ger en generös lagringskapacitet för att rymma allt från pärmar till hushållsartiklar och andra förvaringsbehov. 

Bounce är tillverkat med utvändiga gångjärn och låsbeslag, vilket ger en extra säkerhet och försäkrar dig om att dina värdefulla föremål är skyddade. Med en vikt på 49 kg för överdelen och 45 kg för underdelen är Bounce en stabil möbel som kommer att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver.

Möbeln levereras monterad och förpackad i kartong, för att göra det enkelt att få möbeln på plats i ditt hem eller på kontoret.

Så om du vill ha en praktisk och robust lösning för förvaring som samtidigt ger en känsla av industriell stil, är Bounce det perfekta valet för dig. Låt den här imponerande möbeln bli en del av ditt hem eller kontor och skapa en unik och iögonfallande inredning som garanterat kommer att uppmärksammas av dina gäster.Artikelnummer:
RE-CI-02-PAN

Möbler
Övrigt