Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Avant metall B70xD40xH90cm

4200 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skåp Avant metall B70xD40xH90cm.
Läckert mindre plåtskåp industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Två dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna och plåtbeklädnad på de två nedre delarna på dörrarna. Tre hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 42kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Välkommen till en värld av industriell stil med Avant - det perfekta skåpet för att lagra och organisera dina ägodelar på ett snyggt sätt. Tillverkad av metall och med måtten B70xD40xH90cm, är Avant ett mindre plåtskåp som är perfekt för att passa in i ditt hem eller kontor.

Det första som fångar ögat är de utvändiga gångjärnen och låsbeslagen som ger en autentisk industriell känsla. De två dörrarna är unika med en kombination av metallnät på den övre delen av dörrarna och en plåtbeklädnad på de två nedre delarna av dörrarna. Detta ger inte bara en elegant design utan också en möjlighet att skönja dina mest älskade föremål eller placera en digitalbox bakom metallnätet på översta hyllplanet som då kan nås med fjärrkontroll.

Inuti Avant finns tre hyllplan i plåt för att organisera dina saker på ett praktiskt sätt. De robusta hyllplanen ger en bra lagringskapacitet för att rymma allt från böcker till elektronik och andra viktiga dokument. Med en vikt på 42 kg är Avant inte bara en vacker möbel utan också en tålig och pålitlig lösning för förvaring.

Avant levereras monterad och förpackad i en kartong för att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Med denna unika möbel kan du skapa en häftig industriell känsla i vilket rum som helst i ditt hem eller kontor. Artikelnummer:
RE-CI-01-PAN

Möbler
Övrigt