Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Venom metall B100xD31xH85cm

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skänk Venom metall B100xD31xH85cm.
Grund skänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Två dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. Två hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 37kg.
​Monterad och förpackad i kartong.
Grund modell, endast 31cm djup.

Letar du efter en snygg och praktisk skänk som passar in i smala utrymmen? Då är Venom skänken i industriell stil det perfekta valet! Tillverkad i metall och med utvändiga gångjärn och låsbeslag ger den ett robust intryck som passar bra i de flesta hem.

Skänken har två dörrar med metallnät på den övre delen och plåtbeklädnad på den nedre delen av dörrarna. Detta ger en modern och industriell känsla samtidigt som det möjliggör att du kan visa upp eller dölja dina föremål beroende på vad du vill. Bakom dörrarna finns två hyllplan i plåt som ger gott om förvaringsutrymme.

Trots sin grunda modell och endast 31cm i djupet, är Venom skänken stadig och robust med en vikt på 37 kg. Dessutom är den färdigmonterad och förpackad i kartong, vilket gör det enkelt för dig att ställa skänken på plats direkt efter leverans.

Använd skänken i hallen för att lagra skor och jackor eller i vardagsrummet som en snygg förvaringslösning för dina favoritböcker och föremål. Med Venom skänken får du en praktisk och snygg förvaringslösning i industriell stil som passar perfekt i smala utrymmen!

 Artikelnummer:
RE-NDP-197-A-100-31-85-03

Möbler
Övrigt