Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Velocity metall B150xD45xH85cm

4950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skänk Velocity metall B150xD45xH85cm.
Skänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Fyra dörrar, metallnät på mitten dörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 71kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Letar du efter en möbel som kombinerar metall och funktionalitet? Då är skänken Velocity det perfekta valet! Denna skänk i industriell stil är tillverkad i metall med utvändiga gångjärn och låsbeslag som ger en autentisk känsla till ditt hem. De fyra dörrarna är utrustade med metallnät på de två mittendörrarna för att ge en extra dimension av karaktär till möbeln. På de två ytterdörrarna finns en plåtbeklädnad som ger skänken en robust och industriell look.

Inuti skänken finns det hyllplan i plåt som ger gott om förvaringsutrymme för dina föremål. Med en storlek på B150xD45xH85cm är Velocity-skänken en mångsidig möbel som passar perfekt i alla rum, från vardagsrummet till sovrummet eller kontoret.

Denna skänk är monterad och packad i kartong och har en vikt på 71 kg, vilket garanterar en robust och stabil möbel som håller länge. Velocity-skänken är den perfekta kombinationen av industriell stil och praktisk förvaring, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en modern och trendig möbel i sitt hem. Det är inte så konstigt Velocity är en av våra största favoriter!



Artikelnummer:
RE-NDP-197-B-03

Möbler
Övrigt