Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Spire metall B122xD40xH97cm

5450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skänk Spire metall B122xD40xH97cm.
Skänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Tre dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 61kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Spire skänk i industriell stil är en unik möbel som passar perfekt för dig som vill ha en modern och robust look i ditt hem. Tillverkad i slitstark metall, med utvändiga gångjärn och låsbeslag som ger en autentisk känsla av en industriell design. Med tre dörrar och en höjd på 97 cm har du gott om utrymme att förvara och organisera dina saker på ett praktiskt sätt.

Den övre delen av dörrarna är försedda med metallnät, vilket ger ett elegant och lätt utseende samtidigt som det skapar en bra ventilation för innehållet i skänken. Undre delen av dörrarna är plåtbeklädd och ger en fin kontrast till metallnätet.

Inuti skänken finns tre hyllplan i plåt som ger gott om utrymme för förvaring och organisering av dina saker. Med en vikt på 61 kg är Spire skänk en stabil och tålig möbel som är säker på att hålla i många år framöver.

Till skillnad från många andra möbler, är Spire skänk i metall monterad och förpackad i en kartong, vilket gör det enkelt för dig att transportera och montera din nya möbel i ditt hem. Med sin industriella design och robusta konstruktion kommer Spire skänk att bli ett centralt inslag i ditt hem och ge en modern touch oavsett vilklet rum den placeras i.

Så om du vill ha en unik och praktisk möbel som ger din inredning en modern och industriell stil, är Spire skänk i metall det perfekta valet för dig. Beställ idag och njut av dina nya förvaringslösningar med denna snygga och robusta skänk!Artikelnummer:
RE-CI-05-PAN

Möbler
Övrigt