Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Epic metall B120xD45xH85cm

4550 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skänk Epic metall B120xD45xH85cm.
Skänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Fyra dörrar, metallnät på mittendörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 60kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Välkommen till en värld av industriell känsla med skänken Epic! Denna unika möbel är tillverkad i slitstark metall och är utrustad med fyra dörrar, två av vilka har metallnät för att ge skåpet en lättare touch. Med en höjd på 85 cm och en bredd på 120 cm, erbjuder den gott om förvaringsutrymme utan att ta upp för mycket plats i rummet.

Epic-skänken är den perfekta möbeln för dem som vill kombinera praktisk funktion med imponerande industriell stil. Med utvändiga gångjärn och låsbeslag ger skåpet en känsla av robusthet och kraft. Hyllplanen i plåt innanför dörrarna gör det möjligt att organisera och förvara en mängd olika föremål, inklusive böcker, dokument, viktiga papper och allt annat som du vill hålla snyggt och organiserat.

Tack vare sin metallkonstruktion är Epic-skänken både slitstark och tålig, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för ditt hem eller kontor under många år framöver. 

Med sin industriella stil är Epic-skänken ett imponerande tillskott till vilket rum som helst och passar perfekt i både moderna och traditionella hem. Så varför vänta? Öppna upp inredningssinnet och lägg till den här fantastiska skänken till ditt hem och njut av den enastående funktionella och industriella stilen som den erbjuder!Artikelnummer:
RE-NDP-197-B-120-45-85-03

Möbler
Övrigt