Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Bloom metall B100xD45xH80cm

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skänk Bloom metall B100xD45xH80cm.
Skänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Två dörrar, metallnät på övre delen av dörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 43kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Bloom är en praktisk och snygg skänk i industriell stil, tillverkad i robust metall. Skänken har utvändiga gångjärn och låsbeslag som ger den en autentisk industriell stil. De två dörrarna på skänken har metallnät på den övre delen av dörrarna, vilket ger en härlig kontrast mot den plåtbeklädda nedre delen av dörrarna. Inuti finns ett hyllplan i plåt som gör det möjligt att enkelt organisera och förvara dina saker på ett säkert och praktiskt sätt.

Bloom är en mångsidig möbel som kan användas på olika sätt, exempelvis som skänk i vardagsrummet eller matsalen, eller som en hög tv bänk för att stödja din TV och andra multimediaenheter. Med en höjd på 80 cm ger den en bekväm och ergonomisk synvinkel när du tittar på TV. Skänkens djup på 45 cm rymmer allt från servis till böcker och andra dekorationer.

Bloom är en solid möbel som väger 43 kg, vilket bidrar till dess stabilitet och hållbarhet. Skänken levereras monterad och förpackad i en kartong, vilket gör det enkelt för dig att transportera och ställa på plats där du vill ha den. Bloom är den perfekta möbeln för dig som vill ha en funktionell och hållbar möbel som samtidigt sticker ut ur mängden.Artikelnummer:
RE-NDP-197-A-02

Möbler
Övrigt