Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Wixom Industri brun 180x50x50cm

4250 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

TV-bänk Wixom Industri.
Bredd 180x Djup 50x Höjd 50cm
Mått på varje mittfack: Bredd 57x Djup 49,5x Höjd 15cm
Mått bakom varje dörr: Bredd 60cm, Djup 49,5cm, Höjd 35cm

Välkommen till en värld av industriell stil och robusthet med TV-bänken Wixom. Med sina rejäla längd på 180 cm, är den här mediabänken ett perfekt val för stora rum med höga krav på förvaring. Tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ, ger TV-bänken Wixom en rustik känsla och varje möbel är unik med sin egna träådring, struktur och finish. Det ger din inredning en genuin och personlig touch.

Med två öppna mittfack och förvaringutrymme bakom dörrarna finns det gott om utrymme för att förvara dina, DVD-spelare, konsoler eller andra tekniska prylar. 

Den industriella stilen är tydlig med de utanpåliggande metallnitarna som förstärker känslan av robusthet och stryktålighet. Men det är inte bara den tuffa stilen som gör TV-bänken Wixom till en utmärkt inredningsdetalj. Designen är även praktisk med lättåtkomlig förvaring och funktionella mått som ger tillräckligt med utrymme för allt du behöver ha nära till hands. Komplett monterad i kartong, det här är en möbel som kommer att påverka ditt hem på ett positivt sätt i många år framöver.

Tillval: Finns även i svart finish, se härArtikelnummer:
ICT-LM13-180-2-32

Möbler
Övrigt