Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Pontiac Industri brun 180x50x65cm

5850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

TV bänk Pontiac Industri. 
Bredd 180x Djup 50x Höjd 65cm.
Vikt 44 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

TV-bänk Pontiac Industri kan bli den perfekta möbeln för dig som söker en rymlig och egenartad lösning för ditt stora vardagsrum. Med två dörrar, tre lådor och två öppna mittfack finns det gott om plats för förvaring av alla dina multimediaenheter och tillbehör. De utanpåliggande metallnitarna på bänken förstärker dess industriella känsla och ger den en robust och tuff look.

Möbeln är tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ, vilket gör varje exemplar unikt i både träådring, trästruktur och finish. Sättningar, gropar och hål i träet förekommer naturligt och ger möbeln en charmig rustik karaktär.

Med en bredd på 180 cm, djup på 50 cm och höjd på 65 cm, passar denna TV-bänk in i det större vardagsrummet. Den bruna färgen på möbeln gör att den smälter väl in i många inredningsstilar, samtidigt som den tillför en karaktäristisk industriell känsla.

Möbeln levereras färdigmonterad i kartong och är redo att användas direkt. Med TV-bänk Pontiac Industri kan du organisera dina multimediaenheter och skapa ett modernt och samtidigt robust industriellt uttryck i ditt vardagsrum.

Tillval: Finns även i svart finish, se härArtikelnummer:
ICT-VG113-32

Möbler
Övrigt