Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Willis Industri svart 50x50x55cm

1695 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Willis Industri svart.
Bredd 50x Djup 50x Höjd 55cm.
Vikt 10 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Svart bordskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Detta mindre soffbord är ett utmärkt val för dig som söker en funktionell och flexibel möbel i industreill stil. Det passar perfekt som sidobord till soffan eller som en enhet med två eller tre bord ihopslagna.

Med måtten Bredd 50 x Djup 50 x Höjd 55 cm är detta soffbord ett smidigt och praktiskt alternativ för att fylla ditt vardagsrum med industriell stil och funktion. Den svarta bordskivan ger en modern känsla, medan den svartlackerade metallramen lägger till en industriell look.

Bordsskivan är tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ, vilket gör det till ett hållbart val. Bordsskivan är individuell i träådring, trästruktur och finish, vilket ger varje möbel en unik och personlig touch. Sprickor, sättningar och gropar/hål kan förekomma, vilket ökar charmen och karaktären i varje bord.

Möbeln är färdigmonterad i en kartong, klar för att packas upp och börja användas direkt! Bordet passar perfekt som sidobord till soffan eller som en flexibel enhet med flera bord ihopslagna. Artikelnummer:
ICT21-50-SV

Möbler
Övrigt