Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Westland recycled brun 60x60x50cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Westland Recycled brun med en genomgående låda och ett hyllplan, kupade handtag i metall.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 12 kg.
Material: Trä. 
Färg: Brunbetsad.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Westland Recycled är en funktionell möbel som passar perfekt in i vardagsrum för dig som vill tillföra industriell stil. Tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ, varje bordskiva är individuell i träådring, trästruktur och finish, vilket ger varje soffbord ett unikt utseende. Dess brunbetsade färg ger en naturlig och varm känsla som gör att du kan känna dig hemmastadd i ditt vardagsrum.

Soffbordet har en genomgående låda som ger dig gott om förvaringsutrymme för allt från fjärrkontroller till tidskrifter. Dessutom har bordet ett hyllplan och en underskiva som ger dig ytterligare utrymme för förvaring av andra saker du vill hålla nära till hands. Kupade handtag i metall ger en stilren finish och gör det enkelt att öppna och stänga lådan.

Bordet är 60x60x50cm, vilket gör det till en perfekt storlek för mindre rum eller för att komplettera en soffgrupp. Varför inte sätta ihop två bord och skapa en större enhet 120x60cm passande det större vardagsrummet.

Den robusta konstruktionen gör bordet stabilt och tåligt så att du kan använda det i många år framöver. Och det bästa av allt är att Westland Recycled levereras färdigmonterat i kartong, så du kan njuta av det så snart du tar det ut ur lådan. Artikelnummer:
ICT08-60-01

Möbler
Övrigt