Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Stone Industri brun 80x80x50cm

2395 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Stone Industri brun.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 15 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brunbetsad borsskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till soffbordet Stone - en kraftfull möbel som garanterat kommer att lägga till en industriell touch i ditt vardagsrum. Med en storlek på 80x80x50cm är det ett praktiskt alternativ för både små och stora utrymmen.

Stone soffbord är tillverkat av trä och metall, med en brunbetsad borsskiva i återvunnet massivt pinjeträ som ger en härlig känsla av rustik charm. Metallramen är svartlackerad och har synliga nitar på varje hörn, vilket förstärker den industriella känslan. Dessutom har bordet en praktisk underskiva som ger extra utrymme för förvaring.

Det här soffbordet är ett bra val för alla som söker en möbel med tuff industristil och funktion. Oavsett om du behöver en yta för att servera drycker och snacks till gästerna eller en plats för att äta middag framför TV:n, kommer Stone soffbordet att fungera perfekt.

Borsskivan på Stone soffbord är tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ och är unik i sin träådring, trästruktur och finish. Sprickor, sättningar och gropar ger varje bordskiva en unik och naturlig karaktär. Metallramen har också en robust och hållbar konstruktion som kommer att säkerställa att detta soffbord kan brukas under många år.

Soffbordet är färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att börja använda direkt efter leverans. Med sin industriella design kommer det definitivt att bli en av dina favoritmöbler i hemmet. Så om du söker ett robust och snyggt soffbord som kommer att stå emot åren av användning, är Stone soffbordet värt att fundera kring.Artikelnummer:
ICT21-80-32

Möbler
Övrigt