Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Stew Industri svart 135x75x50cm

3095 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Stew Industri svart.
Bredd 135x Djup 75x Höjd 50cm.
Vikt 19 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Svart bordskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Stew Industri i svart kan bidra till att skapa en modern och industriell atmosfär i ditt hem. Tillverkat av återvunnet massivt pinjeträ och med en svartlackerad metallram ger det en känsla av robusthet och hållbarhet som gör att du kan njuta av det i många år framöver.

Varje bordskiva är unik med individuell träådring, trästruktur och finish, vilket ger möbeln en unik karaktär. Sprickor, sättningar och gropar ger en rustik känsla som passar perfekt till den industriella stilen. Varje hörn är förstärkt med nitar, som inte bara förstärker utseendet utan också ger en extra touch av industiell stil.

Det finns gott om förvaringsutrymme tack vare den praktiska underskivan, som är perfekt för att förvara tidningar, böcker och andra föremål som du vill ha inom räckhåll. Soffbordet är rektangulärt med en storlek på 135x75 cm, vilket gör det till ett praktiskt soffbord att användas som en central punkt i vardagsrummet.

Soffbordet Stew Industri i svart är färdigmonterat i kartong, klar att användas direkt efter uppackning. Med dess design och spännande materialmöte mellan trä och metall blir det ett intressant möbel för ditt hem. Med detta soffbord är du redo att ta emot dina gäster, bordet förmedlar och andas industriell stil.Artikelnummer:
ICT21-135-SV

Möbler
Övrigt