Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Royal Akacia-brun 50x30x50cm

1650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Royal Akacia. 
Bredd 50x Djup 30x Höjd 50cm.
Vikt 13 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Royal Akacia är ett litet och smidigt bord, perfekt som sidobord till din soffa, men samtidigt rymligt nog för att ge extra förvaring med sitt nedre hyllplan.

Möbeln har en imponerande design med en svartlackerad metallram som pryds av nitar i hörnen. Det ger soffbordet en industriell känsla som verkligen sticker ut i inredningen. De kraftiga svarta metallhjulen ger också en tydlig industriell känsla och gör det enkelt att flytta soffbordet från en plats till en annan.

Soffbord Royal Akacia är tillverkad av massivt akaciaträ i en brun finish som ger det en varm och välkomnande känsla. Träet är mycket hållbart och tåligt, vilket betyder att soffbordet kommer att hålla länge och se bra ut år efter år.

Med en bredd på 50 cm, djup på 30 cm och höjd på 50 cm passar soffbordet perfekt bredvid din soffa, fåtölj eller säng. Det nedre hyllplanet ger extra förvaringsutrymme där du kan förvara tidningar, böcker eller andra vardagsprylar som du vill ha nära till hands.

Soffbord Royal Akacia levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att placera ut i ditt hem direkt efter leverans. Dess unika design och robusta material gör det till en möbel som verkligen utmärker sig i rummet och ger en modern industriell stil.

Om du letar efter ett soffbord med stil och funktion som passar i de flesta hem, så är Soffbord Royal Akacia värd att fundera kring. Det kommer att ge ett lyft till ditt vardagsrum och se till att du alltid har allt du behöver nära till hands.Artikelnummer:
NAC-IND-150-WA-07

Möbler
Övrigt