Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Rock Industri brun 60x60x50cm

1895 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Rock Industri brun.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 12 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brunbetsad borsskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till en möbel som har allt – styrka, stil och funktion! Soffbordet "Rock" är det perfekta tillägget till ditt industriella heminredningstema. Det robusta utseendet på detta soffbord kommer att ge ditt vardagsrum ett unikt och spännande uttryck.

"Rock" soffbord är tillverkat av trä och metall, med en brunbetsad borsskiva i återvunnet massivt pinjeträ som ger en härlig känsla av rustik charm. Metallramen är svartlackerad och har synliga nitar på varje hörn som förstärker den industriella känslan. Dessutom har bordet en praktisk underskiva som ger gott om förvaringsutrymme för tidningar, böcker eller fjärrkontroller.

Oavsett om du använder det för att servera drycker och snacks för gäster eller för att visa upp dina favoritdekorationer, kommer "Rock" soffbord att ge ditt hem en robust look. Det är unik möbel som kommer att ge dig en plats att samlas kring för en avkopplande stund med familj och vänner.

Soffbordet levereras färdigmonterat i kartong, så du kan njuta av det direkt efter att du har tagit emot det. Tack vare dess robusta design kan du vara säker på att "Rock" soffbord kommer att stå emot åren av användning.Artikelnummer:
ICT21-60-32

Möbler
Övrigt