Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Poling Akacia-brun 115x60x40cm

2975 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Polling Akacia.
Bredd 115x Djup 60x Höjd 40cm.
Vikt 37 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Polling Akacia är en unik möbel som kombinerar en industriell känsla med en naturlig skönhet. Tillverkad av massivt akaciaträ i en vacker brun finish, kommer detta soffbord att ge ditt vardagsrum en rustik charm och industrilook.

En av de mest iögonfallande egenskaperna hos detta soffbord är dess kraftiga svarta metallhjul med låssprint. Hjulen gör det möjligt att flytta bordet runt enkelt, vilket gör det till en idealisk möbel för den moderna livsstilen. Du kan enkelt flytta soffbordet efter dina behov i rummet för att skapa nya sittgrupper.

Polling Akacia soffbord är tillverkat av det hållbara och tåliga akaciaträet, vilket garanterar en lång hållbarhet och en naturlig skönhet som förbättras med tiden. Dessutom ger träet en naturlig textur och en varm, rustik färg som skapar en varm och välkomnande atmosfär i ditt vardagsrum.

Med en bredd på 115cm, en djup på 60cm och en höjd på 40cm är detta soffbord den perfekta storleken för att skapa en central punkt i ditt vardagsrum. Du kan använda det för att samla dina nära och kära runt det. 

Polling Akacia soffbord är färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att placera det direkt i ditt vardagsrum utan krångel med montering. Med dess imponerande design och hållbarhet är detta soffbord en möbel som kommer att ge dig glädje under många år framöver.Artikelnummer:
NAC-IND-144-WA-07

Möbler
Övrigt