Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Point Akacia-brun 115x60x40cm

3150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Point Akacia.
Bredd 115x Djup 60x Höjd 40cm.
Vikt 34 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Point Akacia är en unik möbel som utstrålar en industriell känsla med dess massiva akaciaträ och svarta metallhandtag. Dess robusta design och naturliga trätextur gör den till en imponerande möbel som passar perfekt i moderna hem.

Detta soffbord är tillverkat av högkvalitativt akaciaträ, vilket garanterar en lång hållbarhet och en naturlig skönhet som förbättras med tiden. Dessutom är träet behandlat med en varm brun finish som ger en rustik look och känsla.

Soffbordet har två rymliga lådor som öppnas enkelt med kraftiga svarta metallhandtag. Lådorna ger dig gott om förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller eller andra vardagsprylar, vilket hjälper dig att hålla ordning och reda i ditt vardagsrum.

Soffbordets kortsidor stöds av svartlackerade metallben som skapar en kontrast mot träets varma färg. Detta ger soffbordet en modern look och skapar en balans mellan den robusta träkonstruktionen och den eleganta designen.

Point Akacia soffbord är färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att placera det direkt i ditt vardagsrum utan krångel med montering. Med en bredd på 115cm, en djup på 60cm och en höjd på 40cm är detta soffbord perfekt för att samla familjen runt eller för att visa upp din personliga stil.Artikelnummer:
NAC-CLR-431-WA-07

Möbler
Övrigt