Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Monroe Industri brun 135x75x50cm

3095 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Monroe Industri brun.
Bredd 135x Djup 75x Höjd 50cm.
Vikt 19 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brunbetsad borsskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till en unik möbelupplevelse med Soffbord Monroe Industri brun! Detta soffbord är en fusion av rustik trä och modern metall, som skapar en industriell känsla i vilket rum det än placeras i. Det är tillverkat av återvunnet trä och svartlackerad metallram, vilket ger en unik och robust stil.

Med måtten Bredd 135 x Djup 75 x Höjd 50 cm, är detta soffbord en passande storlek för att fylla det större vardagsrummet med industriell stil och funktion. Den brunbetsade borsskivan ger en naturlig och mjuk känsla till rummet, medan den svartlackerade metallramen tillför en hårdare look.

Monroe Industri brun soffbord är färdigmonterad i en kartong, vilket sparar tid och energi, bara att packa upp bordet och börja möblera!  

Detta unika soffbord är också tillgänglig i mindre storlekar, inklusive fyrkantiga och rektangulära modeller, så att du kan hitta en som passar perfekt till dina behov. Nitar på varje hörn förstärker dess industriella känsla, och bidrar till dess karaktär och charm.

Soffbord Monroe Industri brun kan bli det perfekta valet för dig som söker en snygg och funktionell möbel som också har en rå och robust stil. Med denna möbel får du en unik möbelupplevelse som lyfter fram din inredning och ger ditt vardagsrum en härlig industrikaraktär.Artikelnummer:
ICT21-135-32

Möbler
Övrigt