Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Maine Industri brun 100x100x50cm

2995 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Maine Industri brun.
Bredd 100x Djup 100x Höjd 50cm.
Vikt 17 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brunbetsad borsskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Letar du efter det perfekta soffbordet för ditt vardagsrum? Med måtten 100x100x50cm är detta soffbord ett bra val för att tillföra industriell stil och funktion toavsett vilket rum det placeras i.

Tillverkat av trä och metall, med en brunbetsad borsskiva i återvunnet massivt pinjeträ som ger en härlig känsla av rustik charm. Metallramen är svartlackerad och har synliga nitar på varje hörn som förstärker den industriella känslan. Dessutom har bordet en praktisk underskiva som ger gott om förvaringsutrymme för tidningar, böcker eller godispåsar..

Men det är inte bara dess utseende som gör Maine soffbordet till en unik möbel. Dess generösa storlek gör det till det perfekta valet passande det större vardagsrummet för att underhålla gäster eller koppla av med familj och vänner. Använd det som en yta för att servera drycker och snacks eller för att lägga upp fötterna på för en stunds avkoppling.

Soffbordet levereras färdigmonterat i kartong, så du kan njuta av det direkt efter att du har tagit emot det. Med en så robust design kan du vara säker på att Maine soffbord kommer att stå emot åren av användning.Artikelnummer:
ICT21-100-32

Möbler
Övrigt