Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Jerome Akacia hjul 120x60x45cm

2975 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Jerome Akacia.
Bredd 120x Djup 60x Höjd 45cm.
Vikt 33 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Jerome Akacia är den perfekta möbeln för att ge ditt vardagsrum en modern industriell touch. Tillverkad i massivt akaciaträ, vilket ger en varm och inbjudande känsla till ditt hem. Med dess natur finish, kommer bordet att smälta in i vilken inredning som helst, samtidigt som det sticker ut som en unik och intressant möbel.

Den industriella stilen är en av de mest populära inredningstrenderna just nu, och detta soffbord representerar det perfekt. Hjulen som är monterade på bordsbenen, gör det enkelt att flytta runt bordet efter behov. Detta är en praktisk funktion som gör att du kan enkelt omorganisera ditt vardagsrum för en bättre användning av utrymmet.

Soffbordet Jerome Akacia har också en nedre hylla som är idealisk för att förvara dina favoritmagasin, böcker eller andra föremål som du vill ha nära till hands. Den här funktionen gör att du kan hålla ditt vardagsrum snyggt organiserad, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll.

Denna möbel levereras färdigmonterad i kartong, så att du kan sätta upp och njuta av det direkt. Med sina dimensioner på Bredd 120 x Djup 60 x Höjd 45 cm, är det ett perfekt storlek för att passa in i de flesta vardagsrum. Det är också ett mycket stabilt bord, som är konstruerat för att stå emot vardagligt slitage och vara en långvarig investering i ditt hem.Artikelnummer:
NAC-CLR-423-120-AC-07

Möbler
Övrigt