Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Icy Industri svart 80x80x50cm

2195 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Icy Industri svart.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 15 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Svart bordskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Icy Industri svart är ett praktiskt och tåligt soffbord. 
Varje bordskiva är unik ​och tillverkat av återvunnet massivt pinjeträ, med sin egen trästruktur och finish. Sprickor och gropar ger bordskivan en rustik charm och en genuin känsla av återanvändning. Den svartlackerade metallramen ger en industriell touch till möbeln och nitar på varje hörn stärker det robusta industriella uttrycket.

Soffbordet har en praktisk underskiva som ger utrymme för förvaring av böcker, tidningar eller varför inte ett par påsar med godis och chips! Den fyrkantiga formen på 80x80cm gör bordet perfekt för att ha som mittpunkt i vardagsrummet och dess storlek gör det lätt att placera i många olika rum.

Soffbordet  levereras färdigmonterat i en kartong. Bordet är robust och tåligt, så det kommer att hålla länge och klara av många års användning. Det är också möjligt att sätta ihop två soffbord till en stor enhet på 160x80cm om man har ett större vardagsrum som behöver en riktigt stort soffbord.

Med sitt rustika utseende och industriella look är soffbordet Icy Industri svart ett bra val för den som vill ha en robust och tålig möbel med personlighet och industriell karaktär.Artikelnummer:
ICT21-80-SV

Möbler
Övrigt