Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Gerald Akacia 110x60x40cm

1950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Gerald Akacia.
Bredd 110x Djup 60x Höjd 40cm.
Vikt 19 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Omonterad i kartong.

Soffbordet Gerald i akaciaträ är det perfekta valet för dig som vill ha ett stilrent och elegant soffbord i ditt vardagsrum. Med sin industriella stil passar det bra in i många olika inredningsstilar, från modern minimalism till rustik chic.

Bordet är tillverkat av massivt akaciaträ i en vacker natur/ljus finish som låter träets unika ådring komma till sin rätt. Bordsskivan är fäst i de svartlackerade metallbenen som sitter på bordets kortsidor, vilket ger en stadig och robust konstruktion.

Med sina mått på 110 cm i bredd och 60 cm i djup är bordet tillräckligt rymligt för att rymma kaffekoppar, tidskrifter och andra småsaker som du behöver ha nära till hands när du kopplar av i soffan. Med en höjd på 40 cm passar det också perfekt för att ställa fram snacks och drycker när du har gäster på besök.

Soffbordet Gerald är ett måste för alla som vill ha ett stilrent och praktiskt soffbord med en touch av industriell elegans. Eftersom det levereras omonterat i kartong, kan du enkelt montera det själv och njuta av dess elegans och funktionalitet i ditt vardagsrum.Artikelnummer:
NAC-CLR-399-110-AC-12

Möbler
Övrigt