Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Carleton Industri brun 110x60x50cm

2495 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Carleton Industri brun.
Bredd 110x Djup 100x Höjd 50cm.
Material: Trä och metall.
Färg: Brunbetsad borsskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet "Carleton" är en unik möbel som kommer att ge ditt hem en rustik och industriell look. Tillverkat av återvunnet massivt pinjeträ och svartlackerad metallram, ger detta soffbord ett robust och industriellt utseende. Med en individuell träådring och trästruktur på varje bordskiva ger detta varje soffbord ett unikt utseende.

Den brunbetsade borsskivan på "Carleton" soffbordet har en vacker känsla av rustik charm. Dess rektangulära form och mått på 110x100x50cm gör att det passar perfekt i ditt vardagsrum eller lounge. Dessutom ger metallkryssen på sidorna en stabil konstruktion, vilket gör att detta soffbord inte bara är vackert utan också mycket hållbart.

Eftersom varje bordskiva på "Carleton" soffbord är individuell, kan det förekomma sprickor, sättningar, gropar och hål som ger varje bordskiva ett unikt utseende. Detta ger dig en möjlighet att ha en möbel som är helt unik och speciell.

Soffbordet levereras färdigmonterat i kartong, så du kan njuta av det direkt efter att du har tagit emot det. Dess robusta design kommer att stå emot åren av användning och ge dig en plats att samlas kring för en avkopplande stund med familj och vänner. "Carleton" soffbord kan vara ett bra val för dig som vill ha en robust och egen möbel som samtidigt ger ditt hem en rustik och industriell look.



Artikelnummer:
ICT21-110-32

Möbler
Övrigt