Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Brice Industri svart 100x100x50cm

2995 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Brice Industri svart.
Bredd 100x Djup 100x Höjd 50cm.
Vikt 17 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Svart bordskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Brice Industri i svart är en möbel som är lika praktisk som den är snygg. Tillverkat av återvunnet massivt pinjeträ, är varje bordskiva individuell i träådring och struktur, vilket ger en unik karaktär till varje bord. Sprickor, sättningar och gropar på ytan ger bordet en charmig och rustik känsla. Den svarta bordskivan i kontrast till den svartlackerade metallramen ger en modern och industriell touch till möbeln.

Soffbordet är fyrkantigt med måtten 100x100 cm, vilket gör det till en perfekt passform för större vardagsrum. Bordet har en praktisk underskiva som ger extra förvaring och utrymme för tidningar, böcker och andra föremål. Varje hörn på bordet är förstärkt med nitar, vilket bidrar till det industriella utseendet.

En av de bästa sakerna med detta soffbord är dess flexibilitet. Om du har ett mindre vardagsrum kan du använda en enda Brice Industri som soffbord, eller om du har ett större vardagsrum kan du sätta ihop två bord för att skapa en ännu större yta på 200x100cm. Soffbordet är färdigmonterat och levereras i kartong.

Sammanfattningsvis är Brice Industri en möbel som inte bara är snygg och andas indusstriellt uttryck, utan också praktisk och flexibel. Den industriella stilen ger ett tidlöst utseende som passar perfekt till en mängd olika inredningsstilar.Artikelnummer:
ICT21-100-SV

Möbler
Övrigt