Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Berkey Akacia 3/set

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Berkey Akacia. 3 st bord per set.
120x60cm  höjd 45cm.
55x57,5cm  höjd 40cm.
55x57,5cm  höjd 40cm.
Vikt 55 kg.

Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Berkey Akacia är en imponerande möbel som kommer att ge ditt hem en modern och rustik känsla. Tillverkad av massivt akaciaträ, ett av de tåligaste träslagen, är detta soffbord en möbel som kommer att stå emot slitage och hålla sig vacker under en lång tid framöver.

Berkey Akacia soffbord består av tre stycken bord, varav två förvaras under det stora bordet. Detta gör det möjligt för dig att ställa ut borden precis som du vill ha dem och anpassa din möblering efter dina behov. Oavsett om du vill ha ett stort bord eller flera små, kan du vara säker på att detta set av soffbord kommer att vara till nytta och skapa en härlig atmosfär i ditt vardagsrum.

Den industriella stilen i kombination med det vackra träet ger detta soffbord en imponerande karaktär och skönhet. Det massiva akaciaträet ger en naturlig och varm känsla, medan de svartlackerade metallunderredena ger en modern och elegant touch till möbeln. Berkey Akacia soffbord är den perfekta möbeln för att skapa en balans mellan det moderna och det naturliga i ditt hem.

Med måtten 120x60cm på det stora bordet och 55x57,5cm på de mindre borden, är detta set av soffbord den perfekta storleken för att placera mitt i ditt vardagsrum. 

Berkey Akacia soffbord kommer färdigmonterad i kartong, vilket gör det enkelt att placera möbeln direkt i ditt vardagsrum utan krångel med montering. Med sin enkla design och hållbarhet är detta soffbord en möbel som kommer att ge dig glädje under många år framöver.Artikelnummer:
LD-5111-AC-07

Möbler
Övrigt