Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Artie Industri svart 60x60x50cm

1895 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Artie Industri svart.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 12 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Svart bordskiva och svartlackerad metallram.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Artie Industri svart är värd att fundera kring för dig som söker en unik och industriell look till ditt vardagsrum. Med måtten Bredd 60 x Djup 60 x Höjd 50 cm är detta soffbord en smidig och praktisk möbel som passar perfekt i mindre vardagsrum eller som en del av en större enhet med flera bord ihopslagna.

Bordsskivan är tillverkad av återvunnet massivt pinjeträ, vilket gör den till ett hållbart val. Varje bordskiva är individuell i träådring, trästruktur och finish, vilket ger varje möbel en unik och personlig touch. Sprickor, sättningar och gropar/hål kan förekomma, vilket ökar charmen och karaktären i varje bord.

Soffbord Artie Industri svart har en svart bordskiva som ger en modern känsla, medan den svartlackerade metallramen ger en industriellt uttryck. Varje hörn har nitar som förstärker det industriella känslan och ger möbeln en robust och stabil konstruktion.

Bordet är inte bara snyggt att betrakta, utan det är också ett perfekt val för dig som vill ha en flexibel möbel, eftersom flera bord kan kombineras för att skapa en större enhet.

Soffbord Artie Industri svart är värd att överväga för inköp för dig som söker en snygg och funktionell möbel med en unik och industriell look. Det är ett utmärkt val för det mindre vardagsrummet eller som en del av en större enhet med flera bord ihopslagna. Artikelnummer:
ICT21-60-SV

Möbler
Övrigt