Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Sweet Akacia-brun 55x40x80cm

2250 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skåp Sweet Akacia.
Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 21 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Skåp Sweet är en möbel i industriell stil som kommer att ge en modern och trendig touch till ditt hem. Tillverkad i massivt akaciaträ med en vacker brun finish ger möbeln en naturlig och rustik känsla.

Det som verkligen sticker ut med detta skåp är dess svartlackerade metallben som sträcker sig längs höger och vänster sida och skapar en stark och stabil bas. Det kraftiga metallhandtaget i svart ger en robust känsla när du öppnar och stänger dörren.

Skåpet har en dörr med ett fack inuti, vilket ger dig möjlighet att förvara saker som du vill hålla undan från ögonen. Ovanför dörren finns också ett öppet fack där du kan förvara det du vill ha lättillgängligt. 

Skåp Sweet passar perfekt som sängbord eller som en mindre hallmöbel. Möbeln är färdigmonterad när den levereras i kartongen, så du behöver inte oroa dig för att montera den själv.

Skåp Sweet är en perfekt kombination av stil och funktionalitet, med en industriell look som kommer uppmärksammas av många som besöker ditt hem. Med sin robusta och stabila metallbas och naturliga träfinish kommer den att bli en favorit i ditt hem.Artikelnummer:
NAC-CLR-402-WA-07

Möbler
Övrigt