Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Sterling Industri brun 95x40x190cm

6350 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skåp Sterling industri.  
Bredd 95x Djup 40x Höjd 190cm.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Med sina två dörrar och två stora lådor nedtill erbjuder skåp Sterling generöst med förvaringsutrymme för alla dina behov, samtidigt som skåpet tillför en industriell look till rummet den placeras i.

Detta skåp är tillverkat av återvunnet massivt pinjeträ som ger möbeln en rustik och naturlig look. Varje möbel är unik i sin träådring, trästruktur och finish, med sättningar, gropar och hål som skapar ett individuellt utseende. Skåpet har en vacker brun färg som ger det en varm och inbjudande känsla.

Skåpets utformning har ett industriellt tema med synliga nitar som fäster ihop skåpets metallskelett och ger det en rå känsla. De kraftiga metallhandtagen på dörrarna och lådorna ger en robust och stadig känsla när du öppnar och stänger dem. 

Bakom de två dörrarna finns tre hyllplan där du kan förvara kläder, böcker, filtar, glas eller andra föremål. De två stora lådorna nedtill ger ytterligare förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem organiserat och snyggt.

Skåp Sterling är ett mångsidigt möbel som passar både i vardagsrum, sovrum eller som ett snyggt praktiskt förvaringsskåp på kontoret. Möbeln är färdigmonterad och kommer i en kartong, så du behöver inte oroa dig för att montera den själv.

Med Skåp Sterling i ditt hem får du en robust och praktisk möbel som kommer att förbättra din inredning och bidra till att ge ditt hem en industriell känsla.Artikelnummer:
ICT-LM02-32

Möbler
Övrigt