Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skåp Cory Akacia 55x40x80cm

2250 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skåp Cory Akacia.
Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 21 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.

Skåp Cory är en möbel i industriell stil som kommer att addera en unik och trendig touch till ditt hem. Tillverkad av massivt akaciaträ med en naturlig och ljus finish, skapar möbeln en lugnande och naturlig känsla som kommer att passa perfekt i vilket rum som helst.

Det som gör denna möbel så speciell är dess svartlackerade metallben som sträcker sig längs höger och vänster sida av skåpet och ger en stabil och robust bas. Det svarta kraftiga metalhandtaget ger en fin kontrast mot den ljusa träfinishen.

Skåpet har en dörr med ett förvaringsfack inuti, vilket ger dig möjlighet att hålla dina saker väl organiserade och utom synhåll. Ovanför dörren finns också ett öppet fack där du kan förvara saker du lätt vill komma åt.

Skåp Cory passar perfekt som sängbord eller som en mindre hallmöbel, och det är en färdigmonterad möbel när den levereras i kartongen, vilket gör det till enkelt att ta i bruk direkt.

Med sin industriella stil och naturliga träfinish är Skåp Cory en idealisk möbel för alla som vill skapa en modern och trendig look i hemmet. Det är en mycket mångsidig möbel som kommer att passa bra in i vilket rum som helst i ditt hem, och dess unika design kommer att få dina gäster att öppna ögonen och ställa fråga, var har du köpt denna möbel?Artikelnummer:
NAC-CLR-402-AC-07

Möbler
Övrigt