Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Trenton Akacia-brun 140x40x75cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningsskänk Trenton Akacia.
Bredd 140x Djup 40x Höjd 75cm.
Vikt 42 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Trenton Akacia är en avlastningshylla som kombinerar funktion och stil i ett unikt industriellt utseende. Tillverkad i massivt akaciaträ i en rik brun finish, är denna hylla stabil och tålig, med andra ord en möbel att lita på.

Det är svårt att missa hjulen av metall som ger den här hyllan en cool och robust känsla. De gör det också lätt att flytta hyllan från ett rum till ett annat eller till och med till olika platser i samma rum. Med tre hyllplan kan du visa upp dina vackraste dekorativa föremål, som böcker, fotoramar, vaser och andra prydnadsföremål.

De metalliska kryssen på kortsidorna och synliga svarta nitar ger Trenton Akacia en särskild industriell stil som passar perfekt i moderna och urbana inredningar. Hyllan är också mångsidig och kan användas på olika sätt, från ett displayutrymme för din samling till en avlastningsplats för köket eller kontoret.

Trenton Akacia levereras färdigmonterad i kartong, så att du kan börja använda den direkt utan att behöva oroa dig för komplicerad montering. Med sina mått på 140 cm bred, 40 cm djup och 75 cm hög, ger den dig tillräckligt med utrymme för dina saker och tillför en robust och modern känsla till ditt hem eller kontor.Artikelnummer:
NAC-IND-155-WA-07

Möbler
Övrigt