Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Elgin Hylla Akacia-brun 150x35x89cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningsskänk Elgin Akacia.
Bredd 150x Djup 35x Höjd 89cm.
Vikt 38 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Avlastningsskänk Elgin Akacia är en möbel som kombinerar en rustik charm med modern industriell stil. Tillverkad av massivt akaciaträ i en vacker brun finish, ger denna möbel en varm och inbjudande känsla till ditt hem.

Möbeln har en bred övre bordsskiva och två nedre hyllplan, som ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina personliga föremål och dekorativa föremål på ett organiserat sätt. De två nedre hyllplanen stöds av en kraftig metallram som håller upp dem och även den övre bordsskivan. Detta ger en stadig och robust känsla till möbeln.

Avlastningsskänk Elgin Akacia är också tillverkad av akaciaträ, vilket är känt för sin styrka och tålighet. Detta gör att möbeln håller länge och ser bra ut år efter år, samtidigt som det ger en känsla av hållbarhet och stabilitet till ditt hem.

Med en bredd på 150 cm, djup på 35 cm och höjd på 89 cm, passar Avlastningsskänk Elgin Akacia perfekt i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum. Dess storlek ger tillräckligt med utrymme för att förvara allt du behöver ha nära till hands.

Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör det enkelt att placera ut i ditt hem direkt efter leverans. Dess imponerande design och högkvalitativa material gör det till en möbel som verkligen utmärker sig i rummet och ger en modern industriell stil.

Om du letar efter en möbel som kombinerar en rustik charm med modern industriell stil, så är Avlastningsskänk Elgin Akacia det perfekta valet för dig. Det kommer att ge ett lyft till ditt hem och se till att du alltid har allt du behöver nära till hands på ett organiserat och stilfullt sätt.Artikelnummer:
NAC-CLR-463-WA-07

Möbler
Övrigt