Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Buckland Akacia 150x35x89cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningsskänk Buckland Akacia.
Bredd 150x Djup 35x Höjd 89cm.
Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.

Avlastningsskänk Buckland Akacia är en möbel som kombinerar både stil och funktion. Med sin imponerande design och robusta material är den perfekt för att ge en modern touch till ditt hem.

Möbeln har en tilltalande industriell stil med träskivor tillverkade i massivt akaciaträ i en naturlig och ljus finish. Akaciaträ är känt för sin styrka och tålighet, vilket betyder att denna möbel kommer att hålla länge och se bra ut år efter år.

Avlastningsskänk Buckland Akacia har en övre bordsskiva och två nedre hyllplan, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara allt du behöver ha nära till hands. De två nedre hyllplanen stöds av en kraftig metallram som håller upp dem och även den övre bordsskivan. Det ger inte bara en praktisk förvaring utan också en imponerande design som verkligen sticker ut i rummet.

Med en bredd på 150 cm, djup på 35 cm och höjd på 89 cm passar Avlastningsskänk Buckland Akacia perfekt i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum. Dess stora storlek ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina personliga föremål och dekorativa föremål på ett organiserat sätt.

Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör det enkelt att placera ut i ditt hem direkt efter leverans. Dess imponerande design och högkvalitativa material gör det till en möbel som verkligen utmärker sig i rummet och ger en modern industriell stil.

Om du letar efter en möbel som kombinerar både stil och funktion, så är Avlastningsskänk Buckland Akacia värd att fundera kring. Förhoppningsvis kommer den att ge ett lyft till ditt hem och se till att du alltid har allt du behöver nära till hands.Artikelnummer:
NAC-CLR-463-AC-07

Liknande produkter
Möbler
Övrigt