Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Autumn Akacia 148x40x100cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningsskänk Autumn Akacia.
Bredd 148x Djup 40x Höjd 100cm.
Vikt 34 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.

Avlastningsskänken Autumn Akacia är en industriell möbel som passar perfekt för att förvara och visa upp dina favoritföremål. Tillverkad i massivt akaciaträ i en ljus/naturfärgad finish ger den en rustik och naturlig känsla till ditt hem. De kraftiga hjulen i metall gör det enkelt att flytta runt skänken och skapa ett annorlunda arrangemang i ditt hem.

Skänken har en övre avlastningsskiva som är idealisk för att visa upp prydnadsföremål, växter eller för att ställa vaser eller ljusstakar. De två nedre ribbade hyllplanen ger gott om utrymme för att förvara böcker, tidningar eller andra föremål som du vill ha nära till hands.

På kortsidorna av skänken finns det vackra kryssmönster som ger en extra touch av industriell stil. Svarta metallbeslag med nitar på kryssen och upptill på kanterna förstärker känslan av ett robust och hållbart industrimöbel.

Autumn Akacia är en färdigmonterad möbel som kommer i en kartong och är redo att användas direkt efter leverans. Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen, kommer denna avlastningsskänk förhoppningsvis bli en av dina favoritmöbler.Artikelnummer:
NAC-REC-551-AC-07

Möbler
Övrigt