Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Bomber L120xB60xH40cm

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Soffbord Bomber Aviator. 
Soffbord klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ.
Svart glasskiva.
Bredd 120x Djup 60x Höjd 40cm.
Vikt 32kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium. 
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Bomber Aviator är en möbel som inte bara är en funktionell del av din inredning, utan också ett konstverk i sig själv. Det här soffbordet är inspirerat av flygplansdesign och har en stomme i massivt akaciaträ som ger en robust och hållbar känsla samtidigt som det ger en rustik touch till ditt hem.

Det mest unika med detta soffbord är dess klädsel av nitad aluminium. Den här metalliska ytan gör att soffbordet blir en riktig blickfångare i rummet. 

Soffbord Bomber Aviator har också en svart glasskiva som ger ett stilrent och elegant utseende. Med en bredd på 120 cm, en djup på 60 cm och en höjd på 40 cm passar detta soffbord perfekt i vardagsrummet eller i andra utrymmen där du vill ha en elegant och praktisk möbel.

Soffbord Bomber Aviator är en helt unik möbel som verkligen sticker ut från mängden. Med dess svängda ben och materialkombination av massivt stomme i trä, metall och svart glas får du en möbel som är både robust och stilren på samma gång. Det här soffbordet är färdigmonterat och levereras i en kartong, så du kan snabbt och enkelt få en riktig eyecatcher till ditt hem.Artikelnummer:
RE-AV-38-01

Möbler
Övrigt