Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skrivbord Tomcat L120xD65xH76cm

5700 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skrivbord Tomcat Aviator.
Skrivbord klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ, mörkbrun bordskiva i massivt trä. Två lådor.
Bredd 120x Djup 65x Höjd 76cm.
Vikt 44kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium och brun trä.
Färdigmonterad i kartong.

Stig in i en annan tidsålder med Skrivbord Tomcat Aviator. Det här är inte bara ett vanligt skrivbord, det är en möbel som fångar själva essensen av flygets guldålder. Skrivbordet är klätt i nitad aluminium som gör det tåligt och elegant. Bordskivan i massivt trä ger en rustik och varm känsla som kontrasterar fint med aluminiumet.

Detta skrivbord är ett mästerverk med hög kvalitet och unik design. Det är en blandning av modern industriell stil och vintage charm. De två lådorna har gott om förvaringsutrymme för att hålla din arbetsyta ren och organiserad. Skrivbordet har en stadig stomme i massivt akaciaträ som ger en hållbarhet och lång livslängd.

Varje detalj på Skrivbord Tomcat Aviator är utformad med noggrannhet och precision. De nitade aluminiumdetaljerna ger en autentisk känsla av flygets guldålder, medan träbordsskivan ger en varm och inbjudande känsla. Det här är inte bara ett skrivbord, det är en möbel som kommer att ta ditt hemmakontor till en helt ny nivå.

Skrivbordet är färdigmonterat och redo att användas direkt ur kartongen. Det är en tung och robust möbel med en vikt på 44 kg, vilket säkerställer dess stabilitet och kvalitet. Skrivbordet är 120 cm brett, 65 cm djupt och 76 cm högt, vilket gör det till en perfekt storlek för ett hemmakontor.

Slå dig ner vid Skrivbord Tomcat Aviator och låt din kreativitet flyga högt. Denna möbel är inte bara en arbetsyta, det är en konversation-starter och en inspirationskälla. Det är en möbel som kommer att följa dig under många år framöver och som alltid kommer att fascinera dig med sin unika design och höga kvalitet.Artikelnummer:
RE-AV-40-01

Möbler
Övrigt