Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Zero B140xD40xH86cm

6500 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Console Zero Aviator.
Skänk klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ.
Tre dörrar och tre lådor.
Bredd 140x Djup 40x Höjd 86cm.
Vikt 67kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium.
Färdigmonterad i kartong.

Med en design som tar sin inspiration från flygplansindustrin är Zero Aviator-skänken den perfekta möbeln för de som söker ett unikt och robust tillägg till sitt hem. Med sin stomme i massivt akaciaträ och nitade aluminiumklädsel är denna skänk en riktig blickfångare.

Skänken har tre dörrar och tre lådor som ger gott om förvaringsutrymme för allt från kläder och accessoarer till papper och kontorsmaterial. Bakom varje dörr finns ett hyllplan där du kan organisera dina tillhörigheter enligt dina önskemål. Skänkens breda och djupa design ger också gott om plats för att visa upp dina favoritdekorationer eller för att ha en liten blomsteruppsättning på.

Zero Aviator-skänken är både robust och funktionell. Stommen i massivt akaciaträ ger skänken en stabil och tålig bas som kommer att hålla i många år framöver. Skänkens nitade aluminiumklädsel ger inte bara en tuff och industrikänsla, utan fungerar också som en pålitlig skydd mot repor och andra skador.

Denna möbel är perfekt för dem som vill ha något annorlunda och karaktäristiskt i sitt hem. Med sina unika detaljer och industriella design blir Zero Aviator-skänken ett imponerande och minnesvärt tillägg till ditt heminredning.Artikelnummer:
RE-AV-14-01

Möbler
Övrigt