Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Flanker B48xD48xH66cm

2400 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Sängbord Flanker Aviator.
Sängbord klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ.
En låda.
Bredd 48x Djup 48x Höjd 66cm.
Vikt 15kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium.
Färdigmonterad i kartong.

Sängbord Flanker Aviator är en möbel som du inte vill missa om du vill ge ditt sovrum eller hall en extra touch av stil och elegans. Det här sängbordet är inspirerat av flygplansdesign och har en stomme i massivt akaciaträ som ger en robust och hållbar känsla samtidigt som det ger en rustik touch till ditt hem.

Det mest unika med detta sängbord är dock dess klädsel av nitad aluminium. Den här metalliska ytan gör att sängbordet blir en riktig blickfångare i rummet. 

Sängbord Flanker Aviator har en låda och ett nedre hyllplan vilket gör det till en funktionell möbel som passar utmärkt som sängbord eller som hallmöbel. Med en bredd på 48 cm, en djup på 48 cm och en höjd på 66 cm passar detta sängbord perfekt bredvid din säng eller i hallen för att förvara dina vardagsprylar på ett elegant sätt.

Sängbord Flanker Aviator är en helt unik möbel som verkligen sticker ut från mängden. Med materialkombination av trä och metall får du en möbel som är både robust och stilren på samma gång. Det här sängbordet är färdigmonterat och levereras i en kartong, så du kan snabbt och enkelt få en riktig eyecatcher till ditt hem.Artikelnummer:
RE-AV-07-01

Möbler
Övrigt