Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Battle B100xD40xH80cm

6100 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Byrå Battle Aviator.
Byrå klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ.
Tre lådor.
Bredd 100x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 59kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium.
Färdigmonterad i kartong.

Med byrån Battle Aviator kan du förena funktionalitet med en snygg och unik design. Denna byrå har en stilren och modern look, klädd i nitad aluminium med en stomme i massivt akaciaträ, vilket gör den till en perfekt möbel för ett industriellt eller modernt hem. De tre lådorna ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder eller andra personliga tillhörigheter. 

Denna byrå passar in i alla rum, oavsett om det är i sovrummet, i hallen eller vardagsrummet. De lättmanövrerade lådorna är tillverkade av högkvalitativt trä och rymmer gott om utrymme för dina kläder och personliga föremål. Byråns storlek är 100x40x80 cm (BxDxH) och den väger 59 kg.

Den här byrån har en flygplansinspirerad design som är både snygg och unik. Byråns nitade aluminium ger en rå och tuff känsla och den massiva akaciaträstommen gör den robust och hållbar. Byrån Battle Aviator är färdigmonterad vid leverans, så du kan snabbt och enkelt använda den i ditt hem.

Slutligen är byrån Battle Aviator ett utmärkt val för den som söker en byrå med en snygg och modern design som också har en hög funktionalitet och praktisk användning. Med sina tre rymliga lådor är denna möbel idealisk för att organisera och förvara dina kläder och personliga tillhörigheter, och dess unika design gör den till en imponerande och minnesvärd möbel i vilket rum som helst.Artikelnummer:
RE-AV-05-01

Möbler
Övrigt