Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bokhylla Blackhawk B80xD35xH180cm

5600 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Bokhylla Blackhawk Aviator.
Bokhylla klädd i nitad aluminium och stomme i massivt akaciaträ. En låda.
Bredd 80x Djup 35x Höjd 180cm.
Vikt 58kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Aluminium. 
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till en möbel som garanterat fångar blicken - Bokhylla Blackhawk Aviator. Den här bokhyllan är det perfekta valet för dig som vill ha en unik möbel som sticker ut och ger ditt hem en extra touch av stil. Med en klädsel i nitad aluminium och en stomme i massivt akaciaträ så får du en möbel som är både robust och elegant på samma gång.

Bokhylla Blackhawk Aviator är inte bara en vanlig bokhylla, den är även inspirerad av den tidiga flygplansindustrin och ger en känsla av äventyr och resa. Den är enkel att placera i de flesta rum i hemmet tack vare dess mått på bredd 80 cm, djup 35 cm och höjd 180 cm. Med en vikt på 58 kg är det en stabil möbel som står stadigt på golvet.

Bokhyllan har fyra hyllplan, vilket ger gott om utrymme för böcker, dekorationer och andra föremål du vill visa upp. Dessutom finns det en praktisk låda som ger dig möjlighet att förvara mindre föremål som du inte vill ha synliga. Bokhyllan är färdigmonterad när den levereras i sin kartong. Denna flygplansinspirerade bokhylla är inte bara en möbel, den kommer starta igång konversationer varje gång den betraktas för första gången av dina gäster.Artikelnummer:
RE-AV-03-01

Möbler
Övrigt